Nabité UPí jaro

Léto je před námi, ale i jaro už nám nabídlo několik krásných slunečných dnů! Jak jsme je strávili? Přece po UPácku! A budeme v tom pokračovat! Máme totiž nabito skvělými akcemi s ještě lepšími klienty!

V květnu už jsme stihli skotský den pro farmaceutickou společnost TEVA, hráli jsme na dudy, šili jsme kilty, nechyběly ani tradiční skotské tance a whisky! Máme za sebou jeden teambuilding na Monínci a jednu část teambuildingu s naší mateřskou společností Trigema! Z pohodlných hotýlků jsme se letos přesunuli pod stany a i přes počáteční obavy některých dam se vše nakonec povedlo a opět jsme se přesvědčili, že když Trigema spojí síly, zvládne všechno.

Na jaře toho musíme stihnout ještě hodně, čekají nás další akční teambuildingy a motivační cesty. Mimo uzavřené firemní akce se těšíme také na Dračí lodě. Závod na lodích původem z Číny se uskuteční 18. června na již tradičním místě - Botel Racek v pražském Podolí. O první místo se utká několik společností. Přihlásit se můžete i vy!

Další plánovanou akcí pro veřejnost bude Přivítání léta na Monínci 20. 6. kam může dorazit úplně každý - s rodinou, nebo třeba s přáteli. Zajišťujeme tady doprovodné aktivity jako bungee running, lukostřelbu a spoustu dalších. Soutěžit se bude o pobyt na Monínci v hodnotě 10 000 Kč!

Opomenout nechceme ani dětské tábory na Monínci. Jsou pobytové, příměstské i pro rodiče s dětmi.

Na programu máme nespočet dalších teambuildingů a večírků v rámci kterých procestujeme Českou republiku křížem krážem. A to nás baví, protože jsme UP!

Tak se mějte a buďte taky UP!