Netradiční termíny firemních akcí, Vánoce

Taky nevíte v prosinci kam dřív skočit?

V práci samé uzávěrky, dárky napůl nakoupeny přes internet a zbytek sháníte na poslední chvíli návštěvou jednoho nákupního centra. Doma bordel jak v tanku a to se od vás ještě očekává, že uděláte výzdobu, uvaříte, nakoupíte zásoby jídla na svátky, napečete cukroví, navštívíte známé a rodinu.

V práci je to samá schůzka, uzávěrka a večírek. V tomto období se s večírky rozrhl pytel a vy máte plánovat ještě vlastní firemní akci. K tomu se tvářit radostně a uvolněněně. Vánoce jsou tady! 

Zkuste to jinak, vybočte z davu a udělejte si ve firmě pohodovou novoroční akci v lednu. Po svátcích si budete mít o čem popovídat a velkou výhodou z pohledu agentury je, že prostory i ubytovací zařízení jsou kapacitně volnější, lidé klidnější.

Pokud preferujete sportovní akce, pak je pro vás další výhodou nadšení pro shazování “nadbytečných kil” a odhodlání ke sportovním výkonům, které se po Vánocích probouzí téměř v každém z nás.

My máme rádi akce v každém termínu, ale pokud chcete změnu, jsme tu pro vás a vaše hosty i v těch méně tradičních měsících!