Co děláme, když se blíží jaro.

Jarní sezóna je pro teambuildingovou akci jako stvořená! Slunečné počasí a rozkvetlá příroda v době, kdy většina z nás ještě nemá dovolenou, je skvělým předpokladem pro to, aby se týmový program po všech stránkách vydařil a vy jste si ho užili (ne, že by to za deště nešlo, ale… :-).

My už se chystáme, uklízíme sklad, vymýšlíme nové programy, oprašujeme ty staré a plánujeme i akce na léto. No a do toho se stále něco děje, v Praze řádili týmy ve stylu Jamese Bonda, v muzeu Grevin s našim přispěním vyrostlo na Valentina největší srdce (podívat se můžete na Facebooku či Instagramu #grevinlove) a skupina našich věrných cyklistů vyráží do Tasmánie… Držíme jim palce a těšíme se až bude teplo i tady! Těšte se taky, a aby nám to lépe uběhlo, můžeme už společně začít plánovat jarní akce.

Aby vše klaplo, jak má, je třeba si ujasnit, co od teambuildingu očekáváte. Zda se chcete například zaměřit spíše na volnočasové aktivity, nebo celou akci pojmout formou workshopů či jiných forem vzdělávání a informování o tom, co se ve vaší organizaci děje a kam dále směřujete. Od toho, zda bude event orientovaný buď více na stmelování kolektivu, či zvýšení informovanosti, se bude odvíjet jeho aranžmá. Možná je ale i kombinace obou přístupů, kdy dopoledne běží školicí či jiný pracovní program, odpoledne je určeno výletům a večer zábavě. Přípravu a organizaci pak přenechte profesionálům, kteří dokáží vše připravit tak, jak potřebujete. Vyberou vám vhodnou lokalitu, ale hlavně ušijí program na míru vašim očekáváním a potřebám. Ten může být vzdělávací, motivační, zážitkový či „ulítlejší“, na který vaši lidé nikdy nezapomenou. Experti na pořádání teambuildingových akcí vám budou oporou i v dalších zásadních záležitostech, a to včetně ubytování. Ušetří vám tak nejen čas a peníze, ale mnohdy i nervy. Díky nim nebudete muset řešit celou řadu problémů, které by vás mohly jinak potkat. Tak nenechte výběr vaší agentury na poslední chvíli a buďte #UP! #team #teambuilding #firemniakce #spolecnezazitky #spoluprace